Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel...


  Szabályzat

  Share
  avatar
  Azgardia
  Nyugalmazott Site Admin
  Nyugalmazott Site Admin

  Hozzászólások száma : 230
  Join date : 2009. Sep. 21.
  Age : 32
  Tartózkodási hely : A hátad mögött

  Szabályzat

  Témanyitás  Azgardia on Szomb. Szept. 26, 2009 3:25 am

  Első és legfontosabb szempont a légiónkban, hogy mindenki számára jó közeget, barátságos társaságot, és megfelelő támogatást biztosítson. Ezért, hogy minden ennek a szellemében történjen pár alapvető szabályt hoztunk létre, melyek a következők:

  - A klán alapvetően a csapatjátékról szól és tagként légy a csapat része. Mindenkitől elvárjuk, hogy a közösen szervezett eseményekkor és a tagokkal való groupozáskor a Mumble használja. Ez a gyors kommunikációhoz elengedhetetlen.

  - Nem várunk el napi szinten x óra játékot, csupán, hogy közösen a saját kereteidnek megfelelően, aktívan játssz. Ha elutazol vagy hasonló elfoglaltságod akad mindig szólj.

  - Alapvető netikett betartása. Ne káromkodj, ne flamelj és tartsd tiszteletben azt, hogy a többi játékos is ember.

  - Craftrendszer betartása: Mindenki magának gyűjti a számára szükséges alapanyagokat, beleértve azokat is, amik a saját felszerelésének craftolásához kellhet. Folyamatosan fejleszd az extract skilljeidet (Ajánlott 10-es szinttől kezdve szintenként 10 pontot húzni), így tudsz biztosítani megfelelő mennyiségű alapanyagot saját magadnak és a légiónak is.

  - A droppok elosztása a csapatra van bízva, egy jó közösségben képes meglátni mindenki, hogy kinek van nagyobb szüksége egyes itemekre. A guild senkit nem lát el cuccal, mindenki a maga ura . Ezen kívül azért szeretném, ha összedolgoznának a tagok. Ha valakinek valami egész cucc esik az a minimum, hogy megkérdezi a guildben kell-e valakinek .
  Próbáljuk segíteni egymást, hisz közös érdek, hogy együtt erősek legyünk és kiirtsunk minden Elyost .

  -Instak, bossok-ra való jelentkezés a raidnptárban .A raidnaptár használata naponta 1x kötelező!!
  ( A raidnaptárban a tárgy napon változtatás nincs.)

  -Fortress foglalási napokon minden 25 feletti tagnak a részvétele kötelező ez alól csak a légió leader adhat felmentést.

  Célok? hmm szerintem ebben minden légió megegyezik. Fortress, pvp, bossok, insta, sok-sok pvp videó , nem minden kötelezőszerűen, csak szórakozásból Emellett jó hangulatú estéket, új barátok között.

  - Alt-karakterekket ne csinálj és ne használj, hogyha a maineddel le vagy maradva a többiektől..

  - A legfontosabb: Érezd jól magad köztünk!


  _________________

   Pontos idő: Szer. Márc. 21, 2018 1:52 am